Mamma och sambo med Simon. Här visas allt från vårt kaotiska liv! Inga filter behövs

Allt o ingenting

Väldigt märklig dag till ända!

Lämnade världens bästa lilla tjej på förskolan som hon älskar och sen tog jag och casper en tur till Kungälv för att inhandla en flytväst till Moa och såklart ville hon inte ha den när vi kom hem för det var ingen Elsa på sådet får jag väl lösa helt enkelt med något brodyrmärke eller något?

 

Allt skall vara Elsa! Hår, skor, kläder osv… Något less på det men vi ignorerar det och gör bästa tjejen nöjd och glad.

 

 

Sen rånad vi svänga in på byggmax i Kungälv och köpte jord och rhododendron till vår trädgård och är glad att det är så lätt att svänga in där och packa direkt i bilen och bara betala och köra ut. Hittade lite stenar till ett nytt projekt så ska spana vidare på det litegranna…

efter byggmax åkte vi till citygross där de sålde grymt billiga fröer så det blev en del som jag och Moa planterade hemma men vi får ta resten imorgon då det tog lite tid eller rättare sagt: brist på krukor!

Måste åtgärdas!

 

Moa älskar att plantera och idag grävde vi en ny rabatt i trädgården och det blev jättefint! Imorgon får jag fräscha till det lite bara!

 

Älskar att pilla och fixa i trädgården och snart även i växthuset! Ska försöka röja stallet i veckan med så det blir mer ordning sär och skick av allt onödigt. Vill bygga en ny hängare för täcken i stallet med och har nog kommit på hur jag ska göra men vi får se om det går att genomföra bara men tror på idén helt enkelt! Återkommer med detta!

 

Skulle behöva måla stallet i sommar men vet inte vilken färg! Moa vill ha lila med gult medans jag tänker vitt och grått så en kompromiss? Vi får se helt enkelt! Kan ju bli spännande med roliga färger men nä… Blir nog en neutral färg helt enkelt! Ska skaffa ny upphängning för redskap med så allt kommer från golvet så det blir lättare att städa.

 

Fanny har fått ny matanordnng ute och Simon bygger en till prins också så slipper vi allt spill på marken vilket de inte äter ändå. Han är allt bra händig ändå när han vill och orkar.

image

 

 

Casper fick sin första glass idag = ser otroligt nöjd ut!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats