Mamma och sambo med Simon. Här visas allt från vårt kaotiska liv! Inga filter behövs

Amma? Mitt barns behag och ditt obehag?

Att amma eller inte är alltid ett hett ämne!

Jag bryr mig definitivt inte om
Någon ser mitt bröst eller liknande! Jag ger min son mat helt enkelt och det har man gjort sen urminnes tider!!

Jag förstår om vissa tycker det är jobbigt att amma offentligt eller ja, även bland folk man känner för det känns som om folk dömmer en eller tycker lite synd om en när man måste sitta *fast* i amningen?

Man har ju valt att amma! Jag som
Många andra har valt att ge min son mat så naturligt som möjligt.

Jag erkänner att ersättning är en fantastisk lösning (Moa fick det efter 3 månader) men kan jag amma så vill jag göra det, det är ett val jag gör och i och med det valet tar jag de vakna nätterna och den mysiga stunden vi får emellanåt. Jag har svårt att tro att jag slipper de vakna nätterna även om han får ersättning! Jag slipper gå upp och värma ersättning i alla fall, jag kan bara slänga fram maten liksom 😉

De som ammar borde också få sitta med och diskutera, fika eller vad det nu kan vara? Det kan inte vara så farligt att ha en ammande mamma vid bordet?

Jag inser också att det kan vara jobbigt för många men anser också att ge sitt barn mat går före det mesta och har man ont av det så får man säga det?

Mitt barn mår bra av amningen och vi kör på!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats