Mamma och sambo med Simon. Här visas allt från vårt kaotiska liv! Inga filter behövs

Den perfekta mamman? Finns hon?

Här kommer min bekännelse…

Vi börjar med tvätten-
Jag använder både parfymerat tvättmedel och sköljmedel… Ja jag vet att det kan framkalla allergi och jag vet att såpa är det bästa men ärligt talat så har min dotter aldrig reagerat på det och då kommer jag fortsätta som jag gör. Jag älskar att plocka ut tvätten och den luktar rent! Sen så är jag så icke miljömedveten att jag använder torktumlare på detta men vad gör det?

Maten då?
Jag köper välling trots alla andra mammor som gör egen för i ärlighetens namn så är jag av den tron om att den jag köper faktiskt är bra då Sverige har höga krav på all sin mat och att jag köper välling kan väl ändå inte få jorden att gå under???

Min dotter får glass ibland! Jag vet att hälften av alla mammor rasar nu men att min dotter får glass ibland kan väl inte skapa problem för er i framtiden? Min dotter kommer nog inte må dåligt av det heller när hon är 60 år?

Min dotter får samma mat som mig och fått sen början och jag har ingen aning om näringsämnet i det men det ska man tydligen ha? Jaja hon växer som hon ska och är lycklig!

Min dotter sover bredvid mig vilket många tycks ha svårt att förstå? Hon är mitt allt så varför inte? Jag älskar när hon kryper tätt intill och myser på natten. Det är må hända för att jag behöver närhet men jag anser nog att hon behöver det lika mycket?

Hon har mer kläder än vad man behöver? Ja jag vet att det är slöseri men oj vad roligt det är!!

Ibland mutar jag henne med en godis. Ohhhh ja det gör jag!! Nu slog ni väl en volt men faktum är att vi myser ibland och hon faktiskt väljer tomat och clementin före godis men ibland får hon en godis

Ibland struntar vi i att bada. Vi tycker inte om att vara skitna men ibland skjuter vi på det till dagen efter för jag kan tycka att bada varje dag är i överdrift på små barn.

Hon får hjälpa till ganska mycket hemma trots att hon snart är 2 år. Hon får bära bort sin tallrik och städa efter sig men det betyder inte att jag är någon slavdrivare utan att jag anser att de lär sig från början..

Hon får leka med barn i alla åldrar och så även djur. Hon leker med min Grand danois utan problem och visst har han knuffat till henne någon gång men inte med avsikt utan han vet inte riktigt vart hans kropp slutar bara 😉 kanske oansvarigt av mig men jag har mer koll än du tror och Moa är ganska duktig på att skälla på hundarna helt på egen hand!

Hon älskar att vara ute men det betyder inte att jag älskar det! Visst går vi ut men fryser jag halvt ihjäl så går vi in igen bara av den anledning att pinas jag så pinas hon!

Jag har inte plockat bort en enda grej sen hon föddes och det av den anledningen att jag inte behövt. Hon har vält ner något någongång men aldrig hänt något större. Visst ljusen kanske inte står där de stod sist eller att tvättmaskinen är full av lego bitar gör bara mitt liv något jobbigare men inte så det stör henne.

Hon får åka med på allt! Varför lämna henne hemma? Hon är ju mitt allt och därmed så åker hon med till jobbet/ till frisören/ till alla vänner osv..,

Hemsk mamma? Japp!! Eller inte!!

Hon ser frisk och glad ut enligt mig?

20131208-002849.jpg

20131208-002856.jpg

20131208-002904.jpg

20131208-002927.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats