Mamma och sambo med Simon. Här visas allt från vårt kaotiska liv! Inga filter behövs

facebook i all ära men vart går gränsen?

jag har funderat på en sak!

 

har några vänner på facebook som är vänner med mig men jag kan inte se vad de skriver osv….. så nu funderar jag på att radera dom för det enda de vill är ju att snoka så mycket det bara går och det kan jag definitivt vara utan!

 

det gör mig extremt irriterad att man är så nyfiken men man kan inte fråga men snoka vill man?

 

då låter jag hellre andra vänner ta deras plats och man får lite lugn och ro i sitt egna liv. det som irriterar mig mest är att det finns ganska nära vänner och släkt som har exakt samma och det är ännu mer irriterande enligt mig!

 

låter det gå några dagar sen rensas de rejält!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats