Mamma och sambo med Simon. Här visas allt från vårt kaotiska liv! Inga filter behövs

Familjen är klart värre

Vi fick ett infall vilket vi får emellanåt!

Vi tänkte såhär: midsommardagen är helt klart en dödag för många så varför inte fira den med de vi håller kära så sagt & gjort! Våra föräldrar kom hit!

Vi körde en grillkväll och med trevligt sällskap kan det inte bli bättre!

Det behövs inte mycket men vi hade extremt roligt ändå!

Här kommer lite bilder

image image image image

Är så glad att föräldrarna gillar varandra & jag vill ändå påstå att de är extremt lika! Jag och S skrattar varje gång vi pratar om det och inser hur lika dom är varandra.

I slutändan har vi bara varandra och är glad att vi då har så fina människor runt om oss!

Jag och S har fått mersmak av att ha vänner hemma så i sommar tänkte vi dra ihop ett härligt gäng för en grill/kräftskiva och bara köra järnet! Umgås och vara = bästa resultatet!

Föräldrarna är alltid välkomna såklart men denna kvällen tänkte vi vara utan er, ha ha

älskar er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Joanna

    Spontant blir oftast bäst, vad mysigt ni verkar haft det! 🙂 Åh,Vad härligt att ha en sån relation med föräldrar och svärföräldrar! ☺ Vi umgås tyvärr väldigt lite med våra föräldrar, (Svärmor+ sambo har vi tyvärr varit tvugnq att bryta helt med pga av alkolism.. )Sjukt trist vid högtider, framförallt för våra barn.. Tror seriöst jag kan räkna på em hand de gånger vi blivit seriöst inbjuden på middag till någon av dom,dom senaste 5 åren.. ? På julafton brukar dom dock masa sig hit faktiskt, om så bara några timmar. Resten av julen spenderar vi själva.. Känns lite ensamt, framförallt när alla vänner är ”upptagna ” med släktfirande av olika slag vid diverse högtider! Blir så tydligt då. Oj,nu fick du en roman, o de va inte meningen.. ? När våra barn blir stora o bildat egna familjer då ska jag aldrig nånsin backa o låta bli att umgås med dom!

    Hoppas du får en fin vecka! ☺

    Kram

stats