Mamma och sambo med Simon. Här visas allt från vårt kaotiska liv! Inga filter behövs

Fix & glada vänner

image

 

Moa beställde nya krukor till lekstugan & då är inte jag senare att låta min fantasi flöda så detta blev resultatet! Så himla roligt!

 

Man är inte mer vuxen än man gör sig & detta passade mig perfekt efter en dag med härliga vänner här! Vi fikade, lekte och plockade blåbär. Barnen njöt i fulla drag och det är roligt att umgås och få vara en stund utan större krav och mitt bak med kärleksmums slutade i smärre katastrof då vi inte hade något florsocker men vad gör det en strålande dag?

 

image image image

 

 

Hundarna var såklart med ute i skogen och myste!

 

grabbarna körde fyrhjuling och ärligt talat vet jag inte vem som hade roligast ( vuxna eller barn????)

 

Nu planerar jag och S en storslagen fest/möjligtvis kräftskiva inom kort med alla våra fantastiska vänner som vi faktiskt umgås med! Andra gör sig icke besvär!!! Är så trött på ytliga nyfikna kontakter så avstår dom och umgås med de som faktiskt vill umgås med oss och passar det inte så är det inga problem för mig!

 

Jag är extremt nöjd med det umgänge vi har och är otroligt glad att de finns runt om oss var dag och vi slipper drama från andra håll.

 

Jag och S har diskuterat detta ofta och vi har kommit till den insikten att vi krusar ingen för det är meningslöst och vi förlorarna på det i längden så vi umgås med de som uppskattar oss och det är vi glada för.

 

Vi umgås även mycket med både hans och mina föräldrar av olika orsaker och vi vill hjälpa till så mycket det går och vi försöker verkligen med det! Vi är alltid hos dom på högtider oavsett vad som händer och vi är hos båda minst 1-2 gånger i veckan. Det är inte svårare än så!

 

Mitt liv är mer värdefullt med de i mitt liv än utan helt klart!

 

Jag är både glad och ledsen för att vissa relationer avslutats men samtidigt skönt på många sätt för som sagt, krusa är inte min melodi! Ni väljer & jag följer ert beslut men samtidigt så kommer jag inte finnas där den dagen ni väljer att byta er bekantskap utan då är det avslutat!

 

Jag vet att många runt om mig snackar en massa men när man inte frågar så får man inga svar och det är otroligt fegt att hitta på saker utan att egentligen fråga så det är fortfarande ert val när ni lyssnar!

Så hej då!

 

Till festen har vi kommit upp i cirka 40-50 inbjudningar så det kommer bli så himla roligt! Låt glädjen spira!

 

inbjudningarna är inte utskickade ännu men vem vet? Kommer kanske en överraskning också??? Hmmmmmm

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats