Mamma och sambo med Simon. Här visas allt från vårt kaotiska liv! Inga filter behövs

Hjälplös/rån och ren skit

Häromdagen hände något som jag påtalat flera gånger om att det händer…

Ett rån mot min bensinstation som är mitt skötebarn. Mina anställda är som min familj och jag värdesätter dom extremt högt upp på min prioritet lista.

Att vakna av samtalet var bland det värsta som hänt mig.

Inne på stationen blev allt upp och ner! Världen och tryggheten försvann och mitt liv försattes i den verklighet vi lever i. En verklighet som är så grym att den är svår att förstå!

Rånarna lämnade efter sig två extremt chockade människor som betyder otroligt mycket för mig som arbetsgivare och vän. Två personer som kommer ha en lång väg tillbaka till ett normalt liv.

Efter sig lämnade de också andra anställda som måste bearbeta detta och försöka få en trygg arbetsplats igen!

Dagarna har rullat på men jag har varit som ett tomt blad. Allt har prioriterats bort just för att ta hand om mina anställda och min vän som just nu upplever en extremt svår tid!

Bensinstationen är som mitt hem. Där fanns min trygga plats, mitt skötebarn och mina vänner. Nu är den raserad och jag gör allt i min makt för att återuppbygga den!

Idag behövde jag handla till min dotter men det fungerade inte. Inne i butiken slog det mig att bristen på sömn och mat gav sig till känna.,

Jag har ingen aning om vilken veckodag det är eller vilken månad för nu handlar allt om att gå tillbaka till en vardag,

Telefonen ringer från tidig morgon till sen kväll och jag försöker innerligt svara på allas frågor men på något sätt måste jag hitta en lucka för att ta tag i mitt liv. Jag har gett mig f_n på att jag ska rycka tillbaka tryggheten till min station igen och ta tillbaka mitt liv.

Jag har läst på om hur man gör och när men väl där satt jag lite frågande?!! Men löste det otroligt snabbt.

Jag lovar er, familjen, anställda, mig själv och kunder att jag ska få tag på dessa rånare så de kan se vilken skada de gjort.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats