Mamma och sambo med Simon. Här visas allt från vårt kaotiska liv! Inga filter behövs

Hus i Hö? Hopplösa är nya ordet

Hallå världen!

Imorgon är det FULLT UPP! Förstår inte riktigt hur jag fick det till att bli så fullt men ett exakt tidsschema så fixar vi det med!

Så det jag menar är ungefär att jag hoppas Casper bajsar på väl valda tillfällen för annars spräcker vi schemat 🙂

Ringde i och för sig BVC idag för hans kiss luktar så illa! Trodde på urinvägsinfektion men hon bad mig ge han mer vatten och avvakta lite ( jag ammar men han får vatten till mat och liknande)

På kvällen imorgon skall jag i alla fall hänga med sköna bloggare på Haga hem vilket skall bli riktigt roligt och Moa skall på egen utflykt! Casper får hänga med i bärselen då mamma måste sitta ihop med honom ungefär jämt vilket jag förstår för jag är ju bäst än så länge 🙂

När vi ändå är igång måste jag berätta att Moa kläckte ur sig något roligt igår! Vi åt mc Donalds (fy mig och minus poäng på bästa mamma titeln) men då fick vi vänta lite på maten då jag äter special. När maten levereras så säger Moa: ni är hopplösa här! Man får jämt vänta

Vad fick hon det ifrån???

image

Ikväll hängde vi i stallet som vi brukar och Moa har ett favoritställe! I allt Hö!!
Hon älskar att bygga hus i allt Hö av någon konstig anledning! Nu använder vi knappt det Hö som ligger där då vi har massor av balar ute men Moa tycker det är lika roligt ändå!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats