Mamma och sambo med Simon. Här visas allt från vårt kaotiska liv! Inga filter behövs

Ibland har man träffat rätt i livet och ibland inte!! Misstag eller lärdom?

Just idag är jag lyckligt lottad men om någon hade frågat mig för 2 år sen hade det sett annorlunda ut. Har hela tiden sagt att jag inte ska skriva ut vad som hänt egentligen men lusten till att göra det närmar sig sakta men säkert!

Idag är jag extremt lycklig! Lever i ett hus på landet, har två friska härliga barn, hästarna på utsidan och ett hem fyllt av kärlek!

Mer är svårt att begära!

Men för 2 år sen såg allt helt annorlunda ut! Mitt liv var i kaos och spillrorna höll på att sänka mig! Mycket lever kvar och det gör mitt liv lite svårare men jag försöker dra lärdom av det och lägga det bakom mig men alldeles för mycket sitter i! Det sitter i märgen och jag förstår om folk runt mig reagerar på det men en dag släpper det och den dagen är jag redo för världen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats