Mamma och sambo med Simon. Här visas allt från vårt kaotiska liv! Inga filter behövs

Kalas hela dagen

image

 

Idag startade vi dagen med barnkalas i sundahallen som är vår hall här i kommunen för att bada. Innan jag åkte kändes det jobbigt att åka med 2 barn själv men gick över förväntan då Moa skötte sig galant och skötte det mesta själv och tog för sig. Hon överträffar mina förväntningar varje dag och jag måste sluta tvinga på mig själv hur jobbigt allt är då det oftast går väldigt bra.

image

 

Fiskdammen var oerhörd populär och Moa sa typ tretusen gånger på vägen hem att hon fick fiska

 

imageimage

 

 

På vågen hem hämtade vi en gammal skolbänk som skall bli Moas skrivbord där hon kan sitta ifred och låta fantasin flöda för det behöver hon. En fristad helt enkelt!

 

Efter detta åkte vi till morfar som fyllde 64 hela år! Det går inte att beskriva hur mycket morfar betyder för oss för utan honom hade vi inte varit där vi är och jag undrar ibland hur det hade gått utan honom. Varje år när han blir äldre så tänker jag på hur glada vi är att vi får ha honom hos oss!

 

image

 

 

Igår fyllde min mormor år och då såklart barnens gammelmormor och hela 84 år tar hon sig fram och skänker glädje till mina barn som en gammo skall göra. Vi åkte ut och firade henne med härlig choklad och är det något hon gillar så är det sött!

 

För mig är det viktigt att fira mina nära och kära på deras dagar och inte slå ihop dom i en klump. Varje dag skall firas för sig för mitt liv är inte viktigare än deras. Hemmakvällar kan vi ha resterande dagar på året och att se hur glada folk blir när man uppskattar dom gör min vardag mycket lättare. Jag behöver dom i mitt liv oavsett om de fyller år eller om det bara är en vanlig dag. De senaste dagarna har jag försökt hjälpa dom så mycket det har gått med gräsklippning och lite städning för oavsett så behöver dom det nu och jag är glad att kunna hjälpa dom

image

 

 

Imorgon blir det mors dag! Ut till mamma och till S mamma och visst skall det vara så! Full fart imorgon igen!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats