Mamma och sambo med Simon. Här visas allt från vårt kaotiska liv! Inga filter behövs

Konfirmation i Norge

Något som slår mig är hur stort och härligt konfirmation är i Norge. Det är sådan härlig gemenskap och när de är underbara värdar som tar emot så kan det inte bli bättre!

image image image

Att mötas allihopa är något som är roligt och givande! Moa har definitivt hittat en ny favorit och det är Tommy! Alltså hon avgudar honom. När alla andra mindre barn lekte så ville hon vara med Tommy och spela pingis med de stora grabbarna och så härligt det var när han tog fram en stol till henne och lyfte upp henne så hon kunde nå och sen hjälpte henne att spela

image imageMoa ser verkligen upp till Tommy och det är superviktigt att vi säger hej då imorgon så det har vi lovat henne!

på konfirmationen bjöds vi på härlig mat och eftersom jag har noll koll på hur det stavas så tänker jag inte skriva det men det är en norsk rätt som är så god! Ser inte mycket ut för världen men är så himla god! Jag njuter varje gång den serveras och då ska vi inte prata om efterrätterna här!!  Alltså kolla in detta!! Hur skulle man kunna välja här?

image

Moa tyckte bäst om Tommys brownie men jag vet varför så det får hon göra men jag älskade typ allt! Så himla roligt upplägg med massa olika och då får man liksom ta lite av allt utan att skämmas. Det är ju så gott!

Alla barn hängde mest inne i bollrummet där set fanns massa leksaker och bollar och det var helt suveränt för då kunde de sysselsätta sig ordentligt. Eftersom Moa inte ville åka hem så betyder det att hon hade väldigt roligt trots att hon var så himla trött att hon knappt orkade gå men leka skulle hon!

Har massa bilder på kameran men varken dator eller sladd med mig så det får ni se en annan dag men lånade en bild av Mariann på konfirmationstjejen såklart. Härliga Martine!!

image

Vill tacka alla här uppe för den enorma gästfriheten och välkomnandet och det känna verkligen som om man är en i familjen på alla sätt och vis och det är få förunnat att få känna så.

Massa kramar

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats