Mamma och sambo med Simon. Här visas allt från vårt kaotiska liv! Inga filter behövs

Midsommar firande på Askerön

image

 

Kärleken mellan två kusiner kan betyda bråk och osämja men för det mesta är det en extrem glädje och så roligt att det pushar varandra som vid dansen  runt midsommarstången då de dansade hand i hand utan problem. Att dansa små grodorna kanske inte är min favorit Direk i extrem hetta men det hör väl till när man har barn och ärligt talat så gör det mig ingenting.

 

Kusiner är fantastiskt! Tyvärr har jag själv tappat lite kontakten med mina så det är något jag definitivt måste bättra mig på för jag har bara 3 kusiner så det ska inte vara så svårt tycker jag.

 

Midsommar firades i alla fall på Askerön och det är alltid underbart! Väldigt mysigt på alla sätt och vis och det är ju för barnen skull man liksom firar det!

image image image image image image

 

Så det blev en väldigt lyckad midsommar med nära och kära och det är det som uppskattas.

 

Kramar

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandora

    Jag har tråkigt nog ingen kontakt med någon av mina många kusiner. :/ Träffat några av dem en gång i mitt liv bara.

    jag är hälsocoach och individual forever business owner. Skulle du vara intresserad av att testa lite aloe vera produkter, om du inte redan gjort det? 🙂 Jag har kampanjpris på boxen C9 just nu om det skulle vara av intresse! Hör av dig 🙂

stats