Mamma och sambo med Simon. Här visas allt från vårt kaotiska liv! Inga filter behövs

Mitt i natten tankar?

Tankarna rullar och flyger fram och tillbaks 🙁

När jag kom hem kom B springande och skulle stå på mig hela tiden,., han väger en del så det blir en liten kamp att hålla honom borta från mina fötter som just nu är extremt ömtåliga på grund av mina 100 fotbad för att få de något så när normala igen efter barfota hela sommaren.

20130828-013426.jpg

Funderar också på min nervositet! Träffar jag människor på tu man hand är jag inbunden/nervös och stressad av tanken att göra bort mig! Men i min yrkesroll så är det helt tvärtom! Hur kommer det sig? Jag är så nervös inför vissa möten med människor trots att jag kanske träffat dom många gånger’ tanken på att säga något klantigt eller rent ut sagt bara göra bort mig känns fruktansvärt men i jobbet är jag tvärtom,

Kanske är det så att jag inte vill släppa in folk på livet eller låta de lära känna mig? Alltid lättare att hålla distans än låta någon känna din inre puls?

Jag kan bli otroligt avundsjuk på folk som är sociala och som kan talföra sig utan problem för jag har svårt för det! Bara att inse!!!

Har ni också problem med er självsäkerhet? Jag är extremt osäker på mig själv! Utan och innan och har svårt att visa mig i bikini eller att berätta om mina tankar för någon.

Det sista har många besked dykt upp och det byggs på mer och mer inom mig och tankarna snurrar…
Tanken har slagit mig att delge någon men då tänker jag att de kommer lyssna i tio minuter men sen skita i det som de flesta gör… Så varför ens bry sig?

Nä nu blir det natten och fundera vidare

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats