Mamma och sambo med Simon. Här visas allt från vårt kaotiska liv! Inga filter behövs

Morgonen och jag??

Skulle gå upp 04:45 men vaknade 06:15! Det är någonting med mig och morgonen som inte verkar samspela direkt bra….

Fick migrän igår kväll som suttit i hela natten och det känns som om någon sitter med en bågfil och sågar av nacken på mig…. Är lite förvånad över att jag aldrig haft migrän förrän jag fick Moa… Men jag tar det för hon är min pärla i livet…

Vägen ner till falkenberg gick superbra och på något sätt undrar jag hur dom tänkt med de svenska vägarna. Enda gången man kunde öka farten lite så ligger det en polisbil i rumpan… 🙁

Jag får alltid ny inspiration efter säljmöten och det känns otroligt roligt. Nyheter i massor och jag känner att min station är på väg uppåt och då behöver man få lite inspiration. Inspiration kan man även få av sin underbara personal som jag uppskattar men man ibland kanske inte visar… Shame on me!!

Men kvällen var väldigt givande

20130920-221618.jpg

😉 😉 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats