Mamma och sambo med Simon. Här visas allt från vårt kaotiska liv! Inga filter behövs

Mysbyxmamman drar på event på Haga hem

image

Tänk dig den där mamman ni ser vid lämningen på förskolan som alltid kommer i mjuka byxor och lite halvdan frisyr som alltid är stressad och lite tröttare än alla andra… Ser du henne? DET ÄR JAG!

Tänk dig då att hon ska på bloggevent samma kväll? Nä jag vet, det går aldrig! Jo det gör det ju såklart!

Mitt hem florerar i inredning och det kan ni knappast se 08:30 på morgonen efter påklädning av två barn, hästar skall ut, hundar ska rastas och alla djur ska ha mat men intresset för inredning och allt därtill finns där!

Så när jag fick inbjudan till Haga hem för bloggevent och inbjudan kom från Sandra som driver ettlivvidhavet.se så blev jag otroligt glad och så glad att få se en ny butik jag aldrig varit inne i trots mycket shopping i Göteborg!

Jag skulle kunna köpa ungefär allt i butiken utan problem men jag köpte två fantastiska hjärtan som skall få hänga på vitrinskåpet
image

Jag som inte kanske är extremt social här ute på landet tycker dock att det var extremt roligt att få träffa alla härliga bloggare och alla var supergulliga! Jag älskar ärliga personer och när vi pratade om svartsjuka mellan syskon sa någon- men precis SÅ har jag det med
Eller när vi pratade om mammaklängiga barn- då höll många med!
Jag gillar öppenhet och verkliga personer 😉 kan man säga så? Det är svårt att få en bild av en person genom datorn men i verkligheten är de hur härliga som helst!

Ung cancer pratade under kvällen och visst så kan många relatera till sjukdomen men det finns så mycket mer! Anhöriga och drabbade behöver stöd och gemenskap. Så till förmån för detta säljs dessa härliga ljus där en del går till ung cancer och de får hjälp att hjälpa fler drabbade
image

image

Jag trivdes i jeans, smink, plattat hår och lite torsdagsglam istället för mysbyxor, hästskit under naglarna och fett hår 😉
Låter ju som världens tröttaste mamma men jag kan ta det!

Vi fick med oss varsin goodiebag hem som innehöll härliga produkter
image

image

image

Den innehöll bland annat en vit ljusslinga som passar perfekt i mitt hem! En vit tomte och servetter från by on design
Två härliga ljus från victorian candles och te, praliner och fudge från klara och co
Tre ursnygga armband från bud to rose som kommer användas flitigt!

Sandra som även driver zenit event hade fixat härliga utlottningar från bland annat jollyroom och en fotografering från Fride Leijonvit som härliga bloggare fick med sig hem.

Kolla gärna in hagahem.se för mer info om deras sortiment!

Här kommer lite bilder från vad hagahem har att erbjuda er
image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats