Mamma och sambo med Simon. Här visas allt från vårt kaotiska liv! Inga filter behövs

politik tillåtet att ens diskutera?

är politik tillåtet att diskutera?

ibland funderar jag på vad som är okej eller inte?

det finns några eldsjälar oavsett parti som kämpar för sin kommun/ sin fråga/ sitt så kallade hem och de får oftast inte uttala sig men de större politikerna får det?

det är okej att fylla hela städer, landsbygd osv med valpropaganda och skyltar ta mig fasiken överallt men man får inte propagera för sig själv på Facebook för då tycker folk att man ger en skev bild?

 

om jag hade varit politiker hade jag velat propagera för mina frågor men det blir väldigt svårt om man i dagens läge anses som självgod om man inte ens får uttala sig.

 

att Reinfeldt eller Fridolin osv uttalar sig och skapar egna gilla sidor är helt okej men en politiker på landsbygden skall hålla tyst tills någon frågar och då om man ger ett svar som inte sticker ut så är det okej…

 

att sätta ut 100 valplanscher längs vägen är okej och gärna om de sätts på hel fel kommun eller mitt i korsningar men gud förbjude om man skulle uttala sig positiv om just sig SJÄLV!?

 

det är väl underbart att folk står för sina frågor, att folk sitter i kommunstyrelse osv och lägger hur många kvällar ifrån sin familj som helst för att andra skall få en bättre vardag och framtid.

 

hur många är villiga till detta? hur många orkar sitta på kommunstyrelse från 17-24 och sen upp och jobba dagen efter? hur många jobbar för en säker kommun på sin lediga tid?

 

ärligt talat så skärp er och skit i de höga pamparna och hylla de som kämpar i kommunen!! de betyder minst lika mycket!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats