Mamma och sambo med Simon. Här visas allt från vårt kaotiska liv! Inga filter behövs

Snö = avsky och svek

image

Jag har äntligen bestämt mig!

Jag avskärmar mig från all negativitet! Finns faktiskt väldigt mycket viktigare saker att lägga tid på!

För mig finns det vissa saker man aldrig korsar men vissa gör det ta mig fasiken om och om igen! Surprise?? Eh inte direkt!

Snön öser i alla fall ner nu och min sambo som kör salt och plogbil är ju ute konstant vid detta väder så förlåt mig om jag avskyr det! Moa har längtat efter snö och jag avskyr tanken att han är borta jämt men vet att han gör det för vår skull och för det hyllar jag honom!

image

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats