Mamma och sambo med Simon. Här visas allt från vårt kaotiska liv! Inga filter behövs

Spelar ingen roll längre

Idag var vi på visning av en gård, stor men lagom och jag kan inte påstå att drömmen inte är en stor gård men tyvärr gick järnvägen rätt igenom denna och tågen körde rätt fort och med tanke på barn och djur kändes det livsfarligt!

Vi hittade dock en plats för vår båt idag vilket var underbart och på tisdag hämtas Moas flytväst så då blir det förhoppningsvis premiär! image

Imorgon skall vi hjälpa mor och far med lite trädgårdsarbete som gräsklippning osv och jag hoppas det kan hjälpa dom lite på vägen i och med att de varit dåliga en stund så vill man ju finnas där för dom såklart!

Funderade på en sak: folk är så fega! Jag avskyr människor som vara drar sig undan och inte pratar! Om ni stör er på något så borde man vara vuxen nog att berätta det rakt ut och inte bakom ryggen helt enkelt men det är tydligen så man gör!

Det är bara något jag var tvungen att få ur mig såhär mitt i natten!

imageimage

 

I veckan som varit och kommer har vi fokuserat på nära och kära och varandra! Vi har myst med S föräldrar och mina. Tycker det är fantastiskt hur härliga föräldrar vi har och för oss finns de där för en kopp kaffe, en pratstund eller en myskväll sådär spontant då vi bara dyker upp och det är helt fantastiskt att man bara kan dyka in helt oväntat med bullar eller en pizza osv… Och de blir lika glada varje gång och det värmer! Man vet aldrig hur länge man får ha dom hos oss och det gäller att njuta och umgås så länge vi kan och speciellt när de blir dåliga och behöver stöd och värme mer än mera jobb.

 

Jag uppskattar verkligen hur M klipper klippdockor med Moa

hur G låter Moa sy vad hon vill i en gul servett

hur R låter Moa åka gräsklippare

älghorn hur B läser saga eller kollar på film med moa

vilken lycka!

Moa och casper har kärleksfulla människor runt om sig och det är gudomligt! Det är inte alla som har de! Man behöver bara vårda det lite och vattna på relationen med näring så växer den sig större och större och tillväxten slutar inte förrän du själv väljer att ställa den i skugga och glömma bort den och det gör vi definitivt inte för vi får ett härligt lyckorus varje gång!

 

Det är som när vi ska till Norge och träffa S släkt. Fantastiskt att trots avstånd så gör vi det bästa av situationen och idag finns sociala medier till att låta allt fä ha sin tid men när vi ses känna det som igår! Längtar!!

image

 

Däremot kan inget förlåta folk som inte bryr sig om mina barn eller inte vill bry sig för de är för mig det mest betydelsefulla jag har och de har aldrig gjort något ont mot någon! De är mina guldklimpar och jag hoppas att de förstår att världen är större än att någon inte hälsar på dom eller bara går förbi och att det finns massa människor där ute som värdesätter deras existens!

 

Tyvärr är livet inte alltid lätt men då får man vårda de relationer man har och njuta av folks glada miner för åldrigt talat struntar jag i om vi har ett besök i veckan eller 25 för ofta är det de som kommer som vi värdesätter oavsett en kopp, en middag eller en pratstund. Jag värdesätter också de som skickar meddelande: vill ni/du ha en kopp i eftermiddag? Jag e hemma!

Inte alltid man kan men ni ska veta att vi uppskattar och värdesätter det mer än man tror. Jag går gärna och skrotar hemma en hel dag och ibland har jag noll entusiasm att ens gå tre steg till bilen men ibland är det skönt att komma iväg lite trots att man är en jobbig mamma med två jobbiga barn! Ha ha

 

god natt alla vänner! Imorgon blir det bygg, färg och plantering

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats