Mamma och sambo med Simon. Här visas allt från vårt kaotiska liv! Inga filter behövs

Tandfen inte SÅ snäll och loppiblogbag!

I helgen tog jag ut en tand akut! Trodde det skulle vara slutet på min värk men inte! Har spenderat veckan hemma med sjuka barn och jag själv har ätit värktabletter mot denna extrema värk! Idag åkte jag till tandläkaren som tur var för hela kinden, halsen och halva tandbenet var så extremt infekterat så när han spolade rent så sprutade det var ur såret. Han fick ta en sårskrapa och skrapa rent hela tandbenet från smuts och sen fick jag antibiotika kur som är gjord för hästar 😉 ha ha

Tummarna hålls nu för att jag blir människa imorgon igen för då ska casper till BVC, Moa skall till BVC och Moa skall till tandläkaren = fullt upp! Någonstans skall jag också få tid till att städa för herregud vad det ser illa ut när msn inte orkat något på ett par dagar!

Idag var ändå lite positivt när ett sms dök upp med att loppi skickat en blogbag!! Jippi!!

image

Nu ska jag krypa ner mellan två små barn som blir gigantiska i en stor säng

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats