Mamma och sambo med Simon. Här visas allt från vårt kaotiska liv! Inga filter behövs

Tävling-vem gillar inte det?

Fick ett härligt paket idag ?

Mina barn smörjs in flera gånger i veckan och då speciellt Moa då hon har extremt ljus hy som snor varenda solstråle som finns och bränner sig så för mig är det viktigt att vårda hennes hy inför framtiden!

Libero gör fantastiska produkter som vårdar barnens hy och vårdar den inför framtiden. För oss har liberos produkter funkat fantastiskt bra och jag själv använder barnoljan ofta till min hud.

Alla vet att barn skitar ner sig och vad vore barn annars? Deras hand&face wipes är perfekta att ha i väskan inför kommande lekstunder!

I denna tävling lottar jag ut ett set från Liberos nya serie baby Care till ett värde av 400:-

Liberos Babyvårdsprodukter är Svanenmärkta, dermatologiskt testade och innehåller naturligt återfuktande, mjukgörande och vårdande Nordisk rapsolja och sockerbetsextrakt.

I deras HUDSKOLA Hittar ni mer information om hur ni vårdar huden.

Lämna en kommentar här nedanför med tips på hur ni vårdar er och barnens hud så lottar jag sedan ut vinsten ?

Tävlingen håller på till 20 september och vinsten kommer till er via posten ?

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tove Stone

    Vi kör med uv kläder så som lång- och kortärmad tröja, badbyxor, baddräkt, hatt och en hel dräkt (korta ben) och solskyddsfaktor (BabyGanics, Blue Lizard och California Baby) som är lätt att smörja in iom att solen är så stark här över i Nebraska så är det bästa sättet att använda både och. Själv kör jag med Hawaiian Tropic som sunscreen, men hela familjen använder Nivea (vit och blå) som vanlig hudkräm. Vi försöker även ha med oss ”skugga” i form av ett parasoll eller lite badtält om vi vet att vi ska vara i solen länge så både barn och hud får paus från den starka solen.
    Förutom det så försöker vi dricka mycket vatten äta mycket grönsaker, frukt och så lite som möjligt ”onaturligt” socker och salt för att hjälpa huden innefrån så den inte torkar ut.

  2. Nathalie

    Jag är super noga med barnens hud då båda är jätte torra så smörjer in dom varanan dag just nu med barnängens kräm men älskar liberos produkter

stats