Mamma och sambo med Simon. Här visas allt från vårt kaotiska liv! Inga filter behövs

Tvåbarnsbubbla? Nä tvåbarns kaos

Läste en blogg om hur fridfullt det är med 2 barn! Jo men visst de första två veckorna när båda är hemma men sen ska du sköta det själv!

Det ska handlas, städas, tvättas, sköta djur, aktivera barn osv. Jag har inte städhjälp som vissa andra, inte heller linas matkasse eller djurskötare! Hade jag jobbat hade jag nog prioriterat just det men inte nu!

Jag har en tös på 3 år som definitivt är avundsjuk. Hon vill bara vara hemma med mig hela tiden för helt plötsligt kom casper in i hennes liv och att dela mamma är inte alltid så roligt. Avundsjukan kommer vare sig man vill eller inte!

Det är naturligt för alla barn att känna sig lite avundsjuka och man får ta det som det är helt enkelt och göra det bästa av situationen!

Det kommer gå över och just nu inväntar jag just den dagen!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats