Mamma och sambo med Simon. Här visas allt från vårt kaotiska liv! Inga filter behövs

Casper gör mig tokig och bloggtips

Hej vänner!

Först tänkte jag berätta lite om hur berikad jag känner mig genom bloggandet! Vissa ,enat att det är löjligt osv men det skiter jag i för jag ÄLSKAR det! Har träffat många fina vänner och bekanta genom detta och vad kan bli mer berikande än det undrar jag?

Finns en helt underbar tjej som heter Anna Nazima Askland Wilhelmson som driver en blogg som heter Annas grymma blogg eller ja det heter den inte men den heter egentligen Nazimas mat och hem. Tryck på Annas gymma blogg så kommer ni direkt dit såklart!

 

Vi pratar väldigt många gånger i veckan och hon är både rolig och snäll så en helg på event med henne blir ju helgrymt!

 

image

 

Idag har Casper (på tal om ingenting) drivit mig till vansinne! Alltså detta barn har jag fått för mina synder! Han klättrar på bord, bänkar och är allmänt pain!! Blir smått tokig kan jag säga. Det är ett evighetscombos att hålla ordning på honom för han tar minsta lilla chans att sticka och hitta på hyss.

Tro inte för ett ögonblick att ni kan gå på toa med honom i närheten för då händer det saker! Idag lyckades han på ett ögonblick tömma halva skafferiet och röka ur två lådor i köket! Ge mig kraft!

Han är expert på att öppna alla Moas lådor och liksom leka godisregn i hela huset och då kan ni ana resten!

Moa var liksom aldrig sådan men Casper är raka motsatsen och jag är helt slut på kvällarna fast jag älskar honom ändå såklart.

image

 

God natt på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nazima på Min mat och mitt hem

    Men, åh, va du är gullig!!! Tack för dina ord! Tycker precis som du! Och bloggandet berikar massor!!!
    Kan inte låta bli å le när di skriver om lille Casper, för precis så nöt Knut var liten, men när Alida (storasyrran) var i den åldern var hon inte sån alls så det var så ovant med ett sånt litet busfrö i huset!
    Ser fram emot helgen! Äntligen ses bi IRL!!!

stats