Mamma och sambo med Simon. Här visas allt från vårt kaotiska liv! Inga filter behövs

Event och extremt nervös inför hur detta ska gå!

image

 

Ska på event i helgen! Alltså det ska bli så jävla roligt rent ut sagt (ursäkta ordvalet)

samtidigt är jag extremt nervös inför ett dygn utan casper! Jag ammar honom fortfarande trots att alla hela tiden kommenterar  detta men det är mitt val! Hur kommer detta gå? Har som mest varit ifrån honom 2 timmar så detta blir en prövning utan dess like!

 

Är bara 15 minuter bort så i värsta fall får jag åka hem emellan men det hoppas jag inet jag behöver.

 

S har inte haft barnen själva så lång tid men jag har all tilltro till honom och het att han kommer få noll sömn med en skrikande casper men det har jag haft många gånger tyvärr så nu får han klara det på egen hand.

 

Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats